Cum comand?

Primul pas

efectuarea masuratorilor exacte ale golurilor de ferestre, tinand cont de pervazurile interioare si exterioare, de variatiile ce apar pe intreaga deschidere a latimii/inaltimii, buiandrugi/grinzi/stalpi ce pot impiedica deschiderile, existenta sau intentia montajului unor jaluzele exterioare/interioare, etc...
(costurile deplasarii echipei de montaj pentru efectuarea masuratorilor se vor deduce din valoare finala a comenzii atunci cand se semneaza contractul)

Pasul doi

trebuie stabilita structura ferestrelor si anume care sunt ochiuri fixe, care sunt mobile, daca sunt deschideri pe stanga, pe dreapta sau verticale, in cate canate se impart golurile.

Pasul trei

trebuie decis gradul de siguranta si securitate folosit pentru inchideri (balamale, feronerie, manere, manere de actionare, etc...) si pentru geamuri (termopan, tripan, protectii UV, etc...)

Pasul patru

Acum sunt alese detaliile estetice pentru ferestrele dumneavoastra :

  • puteti alege diverse esente de lemn pentru ferestrele dumneavoastra;
  • puteti alege diverse culori ale lacurilor de protectie folosite; (fabrica noastra foloseste gama de culori a produselor BECKER ACROMA , Suedia - lider mondial in domeniu);
  • puteti alege diferite modele si culori de manere (fabrica noastra foloseste gama de produse HOPPE, Germania si Q, Germania);
  • puteti alege diferite modele si culori de protectii exterioare din ALUMINIU (fabrica noastra foloseste gama de produse GUTTMAN, Germania - lider mondial in domeniu);

Pasul cinci

In functie de toate componentele comenzii alese de dumneavoastra acum se face calculatia finala si in functie de modalitatea de plata aleasa se aplica corectiile corespunzatoare. Pe baza acestei calculatii se semneaza contractul.
NOTA: Tot acum se stabilesc si alte detalii importante : perioada dorita de client pentru montaj, daca este cazul demolarii vechilor ferestre si pregatirii golurilor, cine executa aceste operatiuni si costurile lor.

Pasul sase

Pentru a putea lansa comanda in productie clientul trebuie sa plateasca avansul (minim 50% - standard) conform contractului convenit si semnat.

Copyright © 2015 Eurohale Construct.
Promovare online
facebook