Preturi & Promotii speciale

Cu siguranta trebuie stabilite multe detalii (este recomandat sa solicitati deplasarea unei echipe de montaj pentru masuratori la locatie) inainte de a discuta valoarea finala a unei comenzi. Dar o data ce toate acestea s-au incheiat, avem cateva vesti bune pentru dumneavoastra.

DISCOUNT 10% pentru tamplaria din lemn stratificat din pin nordic si geam termopan Low-e - 4 anotimpuri.

Parteneriat Eurocase & Stratificat

Pentru clientii eurocase (clientii ce au achizitionat o casa produsa in fabrica eurocase) la valoarea comenzii (avand preturile de baza) se va aplica un

DISCOUNT (unic) de 15%.

Plata Standard

Pentru masuratori recomandam deplasarea unei echipe de montaj. Deplasarea acestei echipe costa (minim) 100 lei; in functie de locatia clientului costurile deplasarii pot varia. Costul deplasarii se va deduce din valoarea finala a comenzii.

Dupa stabilirea tuturor detaliilor, o data cu semnarea contractului, pentru a putea lansa comanda in productie, clientul va plati un avans de 50% din valoarea comenzii (avand preturile de baza). La finalizarea productiei in fabrica, inainte de incarcarea in camion clientul achita 40% din valoare a comenzii (avand preturile de baza) - clientii pot vizita in prealabil fabrica pentru verificarea finala a produselor.

La finalizarea montajului clientul achita diferenta de 10% din valoarea comenzii (avand preturile de baza).

Avantaj pentru Plata in Avans

Pentru clientii care se hotarasc sa plateasca intreaga valoare a comenzii (100%) o data cu semnarea contractului si lansarea in productie:

la valoarea comenzii (avand preturile de baza) se va aplica un
DISCOUNT de 10%.

Avantaj pentru Plati Esalonate

Pentru clientii care se hotarasc sa plateasca valoarea comenzii esalonat:

  • la valoarea comenzii (avand preturile de baza) se va aplica o majorare de 20%;
  • la semnarea contractului se plateste avansul de 50% din valoarea finala a comenzii pentru lansarea acesteia in productie;
  • la finalizarea montajului se plateste 10% din valoarea finala a comenzii;
  • diferenta de 40 % din valoarea finala a comenzii se va plati in rate de cate 5% in 8 RATE LUNARE
Copyright © 2015 Eurohale Construct.
Promovare online
facebook